1. Engelse boeken
  2. Poetry Library Collect Poems Oscar Wilde

Poetry Library Collect Poems Oscar Wilde

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Poetry Library Collect Poems Oscar Wilde is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 182 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781853264535. 

Specificaties Poetry Library Collect Poems Oscar Wilde

HoofdauteurOscar Wilde
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum05 augustus 2000

Omschrijving van Poetry Library Collect Poems Oscar Wilde

Deze speciale editie van de gedichten van Oscar Wilde biedt een volledig overzicht van zijn prestaties als dichter: het aangrijpende elegie voor zijn jonge zus; het religieuze drama van zijn romance met Rome; verboden seksuele verlangens; en "The Ballad of Reading Gaol". In deze poëziebibliotheekcollectie komen de diepgaande emoties en de meesterlijke taalvaardigheid van Wilde tot leven. Laat je betoveren door de diepzinnige schoonheid van Wilde's lyrische meesterwerken. In deze bundel ontdek je het ontroerende "Requiescat", een ontroerende elegie gewijd aan zijn geliefde zus Isola, wiens vroegtijdige dood hem diep heeft getroffen. Daarnaast brengt de collectie ook het meeslepende "The Sphinx" naar voren, waarin Wilde op subtiele wijze zijn innerlijke strijd met zijn verlangens en de maatschappelijke verwachtingen van zijn tijd weergeeft. Ontdek ook de gedichten waarin Wilde zijn spirituele zoektocht naar de Katholieke Kerk exploreert. Deze gedichten weerspiegelen zijn intieme relatie met het geloof en zijn persoonlijke worstelingen met zijn overgang naar het katholicisme. Verder bevat de collectie ook provocerende werken waarin Wilde zijn fascinatie voor verboden seksualiteit en taboes verkent, met gedichten die een blik werpen op de duistere kant van verlangen. Ten slotte, als hoogtepunt van deze verzameling, schrijft Wilde met rauwe eerlijkheid over zijn tijd in de gevangenis in "The Ballad of.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Poetry Library Collect Poems Oscar Wilde

Het boek Poetry Library Collect Poems Oscar Wilde is geschreven door Oscar Wilde. De oorspronkelijke releasedatum was 05 augustus 2000.

Het boek Poetry Library Collect Poems Oscar Wilde is te koop als Paperback.

Poetry Library Collect Poems Oscar Wilde bestaat uit 182 pagina’s. 

Poetry Library Collect Poems Oscar Wilde is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken