1. Engelse boeken
  2. Poetry Library Selected Poems Blake

Poetry Library Selected Poems Blake

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Poetry Library Selected Poems Blake is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 416 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781853264528. 

Specificaties Poetry Library Selected Poems Blake

HoofdauteurWilliam Blake
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum05 augustus 2000

Omschrijving van Poetry Library Selected Poems Blake

William Blake, een graveur, schilder en visionaire mysticus, staat bekend als een van de meest revolutionaire dichters van zijn tijd. Zijn unieke schrijfstijl en diepgaande inzichten hebben de literaire wereld veroverd. Met trots presenteren wij de Poetry Library Selected Poems Blake, een verzameling van zijn meest invloedrijke werken. Deze prachtige bundel bevat een scala aan gedichten, waaronder de beroemde "Songs of Innocence" en "Songs of Experience". Deze gedichten weerspiegelen de dualiteit van het menselijk bestaan, waarin onschuld en ervaring samenkomen. Daarnaast omvat deze verzameling ook "The Marriage of Heaven and Hell", een meesterwerk dat de grenzen tussen goed en kwaad, hemel en hel, uitdaagt en vervaagt. Als kers op de taart bevat deze bundel ook een selectie uit de Prophetic Books, waarin Blake zijn visionaire inzichten over religie, politiek en de menselijke natuur deelt. Deze werken, die vaak als mysterieus en raadselachtig worden beschouwd, laten de lezer achter in een diepe overpeinzing over de essentie van het leven. De Poetry Library Selected Poems Blake is niet alleen een eerbetoon aan de genialiteit van William Blake, maar ook een uitnodiging om je onder te dompelen in een wereld van poëzie die je ziel zal raken en je verbeelding zal prikkelen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Poetry Library Selected Poems Blake

Het boek Poetry Library Selected Poems Blake is geschreven door William Blake. De oorspronkelijke releasedatum was 05 augustus 2000.

Het boek Poetry Library Selected Poems Blake is te koop als Paperback.

Poetry Library Selected Poems Blake bestaat uit 416 pagina’s. 

Poetry Library Selected Poems Blake is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken