1. Engelse boeken
  2. Poetry Library Shelley

Poetry Library Shelley

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Poetry Library Shelley is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 752 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781853264085. 

Specificaties Poetry Library Shelley

HoofdauteurPercy Bysshe Shelley
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum05 april 1994

Omschrijving van Poetry Library Shelley

Deze speciale editie bevat alle gedichten van Shelley, van zijn jeugdwerk tot zijn meesterwerken zoals "The Revolt of Islam" en "Ode to the West Wind", en zijn enige voltooide versdrama "The Cenci", een melodramatisch Venetiaans verhaal over incest, moord en wraak. Met Poetry Library Shelley haal je een schatkist aan poëtische meesterwerken in huis, samengesteld in een prachtig gebonden boek dat een ereplaats zal innemen in je boekenkast. Blader door de pagina's en word betoverd door de diepgaande emoties en de filosofische reflecties die Shelley in zijn gedichten tot leven brengt. Van aangrijpende liefdesgedichten tot politiek geladen verzen, deze collectie biedt een uniek inzicht in het briljante denken van een van de grootste romantische dichters uit de geschiedenis. Daarnaast bevat deze editie ook zeldzame en minder bekende werken van Shelley, waardoor je een compleet beeld krijgt van zijn artistieke ontwikkeling en evolutie. Met Poetry Library Shelley haal je niet alleen een waardevolle literaire schat in huis, maar ook een bron van inspiratie en reflectie. Laat je meevoeren door de krachtige woorden en de tijdloze schoonheid van Shelley's poëzie en beleef de emoties en gedachten die deze dichter zo meesterlijk wist vast te leggen. Een must-have voor liefhebbers van de romantische literatuur en voor iedereen die de magie van poëzie wil ervaren.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Poetry Library Shelley

Het boek Poetry Library Shelley is geschreven door Percy Bysshe Shelley. De oorspronkelijke releasedatum was 05 april 1994.

Het boek Poetry Library Shelley is te koop als Paperback.

Poetry Library Shelley bestaat uit 752 pagina’s. 

Poetry Library Shelley is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken