1. Engelse boeken
  2. Poetry Library Wordsworth

Poetry Library Wordsworth

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Poetry Library Wordsworth is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 1120 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781853264016. 

Specificaties Poetry Library Wordsworth

HoofdauteurWilliam Wordsworth
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum05 januari 1994

Omschrijving van Poetry Library Wordsworth

Deze volledige editie van de poëtische werken van Wordsworth laat zien hoezeer de dichter werd beïnvloed door de gebeurtenissen van de Franse revolutie in zijn jeugd. Hij brak met de kunstmatige woordkeuze van de Augustaanse en neoklassieke tradities van de 18e eeuw. In deze prachtig vormgegeven Poetry Library Wordsworth vind je een schat aan gedichten die de geest van een revolutionaire tijd weerspiegelen. Deze uitgebreide verzameling bevat niet alleen de bekende gedichten van Wordsworth, zoals "I Wandered Lonely as a Cloud" en "The Prelude", maar ook minder bekende werken die de lezers zullen verrassen en inspireren. Met zijn diepgaande reflecties op de menselijke natuur, de schoonheid van de natuur en de kracht van de verbeelding, biedt deze collectie een ongeëvenaarde inkijk in de geest van een van de grootste dichters van zijn tijd. Elk gedicht is zorgvuldig geannoteerd en voorzien van historische context, waardoor de lezer een dieper begrip krijgt van Wordsworth's werk en de tijd waarin hij leefde. Bovendien is deze editie prachtig geïllustreerd met kunstwerken uit de tijd van de Franse revolutie, waardoor de lezer wordt ondergedompeld in de sfeer van die tumultueuze periode. Als liefhebber van poëzie mag de Poetry Library Wordsworth niet ontbreken in je collectie. Het is een eerbetoon aan Wordsworth's unieke stem en zijn belangrijke rol in de literaire gesch.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Poetry Library Wordsworth

Het boek Poetry Library Wordsworth is geschreven door William Wordsworth. De oorspronkelijke releasedatum was 05 januari 1994.

Het boek Poetry Library Wordsworth is te koop als Paperback.

Poetry Library Wordsworth bestaat uit 1120 pagina’s. 

Poetry Library Wordsworth is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken