1. Nederlandse boeken
  2. Poëzie als alternatief

Poëzie als alternatief

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Poëzie als alternatief is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 192 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789028451971. 

Specificaties Poëzie als alternatief

HoofdauteurJeroen Dera
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum13 september 2021

Omschrijving van Poëzie als alternatief

Poëzie als alternatief is een betoverend boek dat fungeert als de perfecte inleiding tot de moderne Nederlandse poëzie, speciaal ontworpen om millennials - en hun ouders - te bereiken. Dit unieke literaire werk is een waardevol hulpmiddel voor degenen die op zoek zijn naar een alternatieve manier om de schoonheid en diepgang van poëzie te ontdekken. Dit boek neemt je mee op een meeslepende reis door de wereld van de hedendaagse Nederlandse poëzie, waarbij het de brug slaat tussen de klassieke en moderne stromingen. Met zorgvuldig geselecteerde gedichten van bekende en opkomende dichters, biedt Poëzie als alternatief een gevarieerde verzameling van expressieve en originele poëtische werken. Niet alleen biedt dit boek een prachtige selectie van gedichten, maar het is ook verrijkt met uitgebreide achtergrondinformatie en verhelderende analyses om de lezers te begeleiden bij het begrijpen en waarderen van elk gedicht. Daarnaast bevat het boek creatieve schrijfoefeningen en suggesties voor verdere verkenning, waardoor het een interactieve ervaring wordt en een uitnodiging om zelf poëzie te creëren. Kortom, Poëzie als alternatief is niet zomaar een boek, het is een waardevolle metgezel die de lezers onderdompelt in de wereld van de moderne Nederlandse poëzie. Het is een must-have voor millennials en hun ouders die op zoek zijn naar een nieuwe benadering van literatuur,.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Poëzie als alternatief

Het boek Poëzie als alternatief is geschreven door Jeroen Dera. De oorspronkelijke releasedatum was 13 september 2021.

Het boek Poëzie als alternatief is te koop als Paperback.

Poëzie als alternatief bestaat uit 192 pagina’s. 

Poëzie als alternatief is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken