1. Nederlandse boeken
  2. Poëzie hardop

Poëzie hardop

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Poëzie hardop is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 128 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789045122885. 

Specificaties Poëzie hardop

HoofdauteurHans Hagen
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum02 april 2019

Omschrijving van Poëzie hardop

Ontdek de betoverende wereld van poëzie met "Poëzie hardop", een speelse introductie op de rijkdom van gedichten, geschreven door de Kinderboekenambassadeurs Hans & Monique Hagen. Deze getalenteerde auteurs hebben van 2017 tot 2019 columns geschreven voor Het Parool, waarin ze op een unieke manier laten zien hoe fijn het is om gedichten te lezen. In dit boek onthullen ze op een persoonlijke en soms humoristische wijze de schoonheid van gedichten, in de hoop dat ze hardop voorgelezen worden aan de keukentafel of op de bank. Want wat is er nu mooier dan samen met volwassenen en kinderen de liefde voor poëzie te ontdekken? Met "Poëzie hardop" kunnen jong en oud samen genieten van de prachtige woorden en betekenissen die gedichten te bieden hebben. Laat je meeslepen door de ritmische cadans van de verzen en laat de verbeelding de vrije loop. Dit boek is een uitnodiging om de magie van poëzie te ervaren en te delen. Bovendien bevat het boek ook inspirerende tips en suggesties om zelf gedichten te schrijven, waardoor het niet alleen een leesavontuur is, maar ook een creatief avontuur. Kortom, "Poëzie hardop" is een must-have voor alle poëzieliefhebbers, groot en klein.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Poëzie hardop

Het boek Poëzie hardop is geschreven door Hans Hagen. De oorspronkelijke releasedatum was 02 april 2019.

Het boek Poëzie hardop is te koop als Paperback.

Poëzie hardop bestaat uit 128 pagina’s. 

Poëzie hardop is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken