1. Nederlandse boeken
  2. Poëzie in de chaos

Poëzie in de chaos

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Poëzie in de chaos is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 60 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789090335858. 

Specificaties Poëzie in de chaos

HoofdauteurBritt Nelissen
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum01 november 2020

Omschrijving van Poëzie in de chaos

De tweede gedichtenbundel van Britt, genaamd "Poëzie in de chaos", neemt ons mee op een betoverende reis door de verborgen poëzie die in de chaos schuilt. Deze bundel verkent niet alleen de chaos die we in onszelf ervaren, maar ook de chaos die zich in de wereld om ons heen bevindt. Chaos wordt vaak gezien als een negatieve en verwarrende kracht, maar Britt laat ons zien dat chaos altijd een hogere orde in zich draagt. Het is als een vruchtbare voedingsbodem waarin nieuwe zaadjes zijn geplant, klaar om te ontkiemen en uit te groeien tot prachtige, kleurrijke bloemen. Deze gedichten nodigen ons uit om de schoonheid en betekenis te ontdekken die verborgen ligt in de chaos van het leven. In "Poëzie in de chaos" worden we meegenomen op een reis vol verrassingen, waarbij de woorden van Britt als penseelstreken op een doek de kleuren van onze emoties tot leven brengen. Haar gedichten zijn als een balsem voor de ziel, en laten ons de kracht van poëzie ervaren in het vinden van rust en harmonie te midden van de chaos. Laat je meevoeren door deze prachtige bundel en ontdek zelf de poëzie die in de chaos verscholen ligt.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Poëzie in de chaos

Het boek Poëzie in de chaos is geschreven door Britt Nelissen. De oorspronkelijke releasedatum was 01 november 2020.

Het boek Poëzie in de chaos is te koop als Paperback.

Poëzie in de chaos bestaat uit 60 pagina’s. 

Poëzie in de chaos is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken