1. Nederlandse boeken
  2. Pot Vol Geluk

Pot Vol Geluk

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Pot Vol Geluk is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 52 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 8951005685445. 

Specificaties Pot Vol Geluk

HoofdauteurSuzanne Nakhla
Taal               Nederlands
BindwijzeBindwijze overig
Oorspronkelijke releasedatum31 januari 2022

Omschrijving van Pot Vol Geluk

De Pot Vol Geluk is het perfecte cadeau voor iedereen die wat extra geluk in zijn leven kan gebruiken. Deze unieke pot zit boordevol met 52 prachtige kaartjes, elk met een mooie tekst of gedichtje over geluk. Met deze pot in huis, kun je elke dag genieten van een dosis inspiratie en positiviteit. De Pot Vol Geluk wordt geleverd met een schattig kaarthoudertje, zodat je je favoriete kaartje op een mooie plek kunt neerzetten. Of het nu in je slaapkamer, op je bureau of in de woonkamer is, deze kaartjes zullen je altijd herinneren aan de kleine dingen in het leven die je gelukkig maken. Deze pot is niet alleen een geweldige manier om jezelf geluk toe te wensen, maar ook een prachtig cadeau voor een vriend, familielid of geliefde. Geef de Pot Vol Geluk aan iemand die wel wat extra positiviteit kan gebruiken en laat ze weten dat je aan hen denkt. Het is een cadeau dat blijvende vreugde en geluk zal brengen, elke keer dat ze een kaartje uit de pot halen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Pot Vol Geluk

Het boek Pot Vol Geluk is geschreven door Suzanne Nakhla. De oorspronkelijke releasedatum was 31 januari 2022.

Het boek Pot Vol Geluk is te koop als Bindwijze overig.

Pot Vol Geluk bestaat uit 52 pagina’s. 

Pot Vol Geluk is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken