1. Nederlandse boeken
  2. Radicaal licht

Radicaal licht

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Radicaal licht is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 144 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789460050541. 

Specificaties Radicaal licht

HoofdauteurChristian Wiman
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum25 maart 2019

Omschrijving van Radicaal licht

Wat verliezen we als we niet stoppen met verliezen? En hoe kunnen we die honger productief en essentieel maken, in plaats van bijtend en vernietigend? Deze vragen houden Christian Wiman bezig terwijl hij de verbindingen tussen kunst en geloof, dood en roem, hemel en vergetelheid onderzoekt. Maar bovenal is Radicaal licht een liefdesbrief aan de poëzie, vol met ontroerende, verrassende en soms grappige ontmoetingen met de dichters die Wiman heeft gekend. Seamus Heaney begint onverwachts een intiem gesprek over geloof; Mary Oliver stopt de helft van een dode duif in haar zak; A.R. Ammons gaat voor een publiek staan en weigert voor te lezen. Radicaal licht is even urgent en intens als levendig en vermakelijk. Het is een scherp vervolg op Wimans eerdere memoires, Mijn heldere afgrond. Dit boek neemt je mee op een fascinerende reis door de gedachtewereld van Christian Wiman. Het exploreert de diepe vragen die ons allen bezighouden en nodigt je uit om na te denken over de rol van kunst, geloof en de betekenis van het leven. Wiman's ontmoetingen met bekende dichters zoals Seamus Heaney, Mary Oliver en A.R. Ammons zorgen voor onvergetelijke momenten vol emotie en humor. Radicaal licht is een boek dat je raakt en inspireert, terwijl het je aan het denken zet over de waarde van poëzie en de kracht van woorden. Met.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Radicaal licht

Het boek Radicaal licht is geschreven door Christian Wiman. De oorspronkelijke releasedatum was 25 maart 2019.

Het boek Radicaal licht is te koop als Hardcover.

Radicaal licht bestaat uit 144 pagina’s. 

Radicaal licht is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken