1. Engelse boeken
  2. Rhymes of a Rolling Stone, Canadian poetry

Rhymes of a Rolling Stone, Canadian poetry

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Rhymes of a Rolling Stone, Canadian poetry is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781455336760. 

Specificaties Rhymes of a Rolling Stone, Canadian poetry

HoofdauteurRobert Service
Taal               Engels
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum15 december 2009

Omschrijving van Rhymes of a Rolling Stone, Canadian poetry

Volgens Wikipedia was Robert William Service (16 januari 1874 - 11 september 1958) een dichter en schrijver, soms ook wel "de Bard van de Yukon" genoemd. Hij is het meest bekend om zijn geschriften over het Canadese Noorden, waaronder de gedichten "The Shooting of Dan McGrew", "The Law of the Yukon" en "The Cremation of Sam McGee". Zijn geschriften waren zo expressief dat zijn lezers dachten dat hij een doorwinterde goudzoeker uit Klondike was, terwijl hij in werkelijkheid een bankbediende was die later arriveerde. Naast zijn werken over de Yukon, schreef Service ook gedichten die zich afspeelden in uiteenlopende locaties zoals Zuid-Afrika, Afghanistan en Nieuw-Zeeland. Maak kennis met "Rhymes of a Rolling Stone", een verzameling van de meest meeslepende gedichten van Robert William Service. Deze Canadese poëzie neemt je mee op een betoverende reis door de prachtige landschappen van het Noorden en andere exotische bestemmingen over de hele wereld. Of je nu een liefhebber bent van avontuurlijke verhalen, poëzie of gewoon op zoek bent naar een meeslepende leeservaring, dit boek zal zeker aan je verwachtingen voldoen. Laat je meevoeren door de levendige beschrijvingen van Service en ervaar de emoties en de spanning van het leven in de wildernis. Van de ijzige kou van de Yukon tot de gloeiende hitte van de woestijnen, deze gedichten n.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Rhymes of a Rolling Stone, Canadian poetry

Het boek Rhymes of a Rolling Stone, Canadian poetry is geschreven door Robert Service. De oorspronkelijke releasedatum was 15 december 2009.

Het boek Rhymes of a Rolling Stone, Canadian poetry is te koop als E-book.

Rhymes of a Rolling Stone, Canadian poetry bestaat uit pagina’s. 

Rhymes of a Rolling Stone, Canadian poetry is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken