1. Nederlandse boeken
  2. Rijmpjes en versjes uit de oude doos

Rijmpjes en versjes uit de oude doos

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Rijmpjes en versjes uit de oude doos is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 144 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789029001212. 

Specificaties Rijmpjes en versjes uit de oude doos

HoofdauteurSimon Abramsz
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum01 juli 1990

Omschrijving van Rijmpjes en versjes uit de oude doos

Het klassieke kinderboek "Rijmpjes en versjes uit de oude doos" viert zijn honderdjarig bestaan. Deze jubileumeditie bevat een verzameling van de meest geliefde rijmpjes en versjes voor kinderen. Het is een tijdloze titel en de langstlopende uitgave van J.M. Meulenhoff, die al een eeuw lang verkrijgbaar is. In dit boek vinden kinderen een schat aan bekende en geliefde rijmpjes en versjes die al generaties lang worden doorgegeven. De kleurrijke illustraties brengen de verhalen tot leven en zorgen voor een betoverende leeservaring. Het boek stimuleert de taalontwikkeling en creativiteit van kinderen en brengt hen op een speelse wijze in contact met de rijke traditie van Nederlandse poëzie voor kinderen. Deze jubileumeditie van "Rijmpjes en versjes uit de oude doos" bevat niet alleen de klassiekers die we allemaal kennen, maar ook nieuwe en verrassende toevoegingen. Het is een tijdloos cadeau dat van generatie op generatie kan worden doorgegeven. Laat je kinderen genieten van de magie van poëzie en geef ze een waardevolle ervaring met dit prachtige boek dat al honderd jaar jonge lezers betovert.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Rijmpjes en versjes uit de oude doos

Het boek Rijmpjes en versjes uit de oude doos is geschreven door Simon Abramsz. De oorspronkelijke releasedatum was 01 juli 1990.

Het boek Rijmpjes en versjes uit de oude doos is te koop als Hardcover.

Rijmpjes en versjes uit de oude doos bestaat uit 144 pagina’s. 

Rijmpjes en versjes uit de oude doos is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken