1. Engelse boeken
  2. Rose That Grew From Concrete

Rose That Grew From Concrete

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Rose That Grew From Concrete is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 149 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780671028442. 

Specificaties Rose That Grew From Concrete

HoofdauteurTupac Shakur
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum20 oktober 2003

Omschrijving van Rose That Grew From Concrete

Zijn talent was grenzeloos, een rauwe kracht die aandacht en respect eiste. Zijn dood was tragisch - een gewelddadige hulde aan de kracht van zijn stem. Zijn nalatenschap is onoverwinnelijk - blijvend levendig en levend. Hier nu, pas ontdekt, zijn Tupac's meest eerlijke en intieme gedachten die worden overgebracht door de pure kunst van poëzie - een spiegel in zijn raadselachtige leven en de vele tegenstrijdigheden ervan. Geschreven in zijn eigen hand op negentienjarige leeftijd, omarmen ze zijn geest, zijn energie... en zijn ultieme boodschap van hoop. De Roos Die Uit Beton Groeide is niet zomaar een boek, het is een meesterwerk. Het is een inkijkje in de ziel van een legende, Tupac Shakur, en zijn onuitputtelijke strijd om zichzelf uit te drukken. Deze poëtische bundel bevat de meest intieme gedachten van Tupac, die hij neerschreef op negentienjarige leeftijd. Het is een verzameling van zijn meest persoonlijke en eerlijke woorden, die de lezer meenemen op een emotionele reis door Tupac's leven. Deze unieke uitgave is een eerbetoon aan de nalatenschap van Tupac Shakur. Het biedt een zeldzaam kijkje in zijn ziel, zijn geest en zijn hart. De gedichten weerspiegelen zijn kracht, zijn pijn, zijn hoop en zijn onverwoestbare geest. Terwijl je de pagina's omslaat,.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Rose That Grew From Concrete

Het boek Rose That Grew From Concrete is geschreven door Tupac Shakur. De oorspronkelijke releasedatum was 20 oktober 2003.

Het boek Rose That Grew From Concrete is te koop als Hardcover.

Rose That Grew From Concrete bestaat uit 149 pagina’s. 

Rose That Grew From Concrete is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken