1. Nederlandse boeken
  2. Ruimte

Ruimte

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Ruimte is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 112 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789464444308. 

Specificaties Ruimte

HoofdauteurStef Bos
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum20 oktober 2021

Omschrijving van Ruimte

Op een avond in de Verkadefabriek in Den Bosch werd mijn aandacht getrokken door een intrigerend beeld in de ontvangsthal. Het leek op een schilderij, maar het was eigenlijk een bewerkte foto van de getalenteerde kunstfotografe Lieke Anna. Het beeld toonde iemand die langs een strand liep, vergezeld door een mysterieuze schaduw. Direct voelde ik intuïtief aan dat Lieke Anna de perfecte persoon was om de poster te maken voor mijn solo voorstelling RUIMTE, die gepland stond voor 2019. De samenwerking tussen Lieke Anna en mij resulteerde niet alleen in de poster, maar ook in een prachtig boek genaamd RUIMTE, dat de reeks 'ongezongen woorden' omvat. Dit boek is een harmonieuze samensmelting van beeld en taal, precies zoals ik het voor ogen had. Het is het resultaat van een bezielde samenwerking tussen twee individuen met verschillende disciplines en generaties. Lieke Anna werd geboren in het jaar waarin ik mijn theateropleiding afrondde, namelijk 1988. De reeks 'ongezongen woorden' ontstond bijna twintig jaar geleden, toen ik enkele maanden te kampen had met een hardnekkige stembandontsteking. Tijdens deze periode besloot ik om mijn creatieve energie om te zetten in een boek, aangezien ik gedwongen was om niet te kunnen zingen. RUIMTE is het nieuwste boek in deze reeks en het is een reflectie van mijn artistieke visie en de prachtige beelden van.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Ruimte

Het boek Ruimte is geschreven door Stef Bos. De oorspronkelijke releasedatum was 20 oktober 2021.

Het boek Ruimte is te koop als Hardcover.

Ruimte bestaat uit 112 pagina’s. 

Ruimte is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken