1. Nederlandse boeken
  2. Ruitjesblues

Ruitjesblues

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Ruitjesblues is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 240 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789038814568. 

Specificaties Ruitjesblues

HoofdauteurJan Beuving
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum17 oktober 2023

Omschrijving van Ruitjesblues

"Na lang wachten is het eindelijk zover: de langverwachte bundel van cabaretier Jan Beuving, genaamd Ruitjesblues, is nu verkrijgbaar. Dit boek is een ware schatkist voor liefhebbers van zijn werk, waarin alle liedteksten uit zijn eerste zes theaterprogramma's te vinden zijn. Maar dat is nog niet alles, want deze bijzondere bundel bevat ook unieke toelichtingen van de schrijver zelf. Met Ruitjesblues krijg je een exclusief kijkje in de creatieve geest van Jan Beuving. Hij neemt je mee achter de schermen van zijn shows en vertelt over de inspiratie en gedachtegang achter zijn meest geliefde nummers. Daarnaast bevat dit boek ook een speciale selectie van het materiaal dat Beuving heeft geschreven voor andere bekende artiesten, zoals Richard Groenendijk, Paul de Leeuw en Karin Bloemen. Dit is een unieke kans om het talent van Jan Beuving in verschillende contexten te ontdekken. Maar ook buiten zijn theaterprogramma's om heeft Jan Beuving veel te bieden. Ruitjesblues bevat namelijk ook vrij werk van de cabaretier, wat het boek extra divers en interessant maakt. Of je nu een fan bent van zijn optredens, zijn schrijfstijl of gewoonweg geïnteresseerd bent in de wereld van cabaret, dit boek is een absolute must-have. Met Ruitjesblues haal je niet alleen een verzameling prachtige liedteksten in huis, maar ook een stukje geschiedenis van het Nederlandse cabaret.".

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Ruitjesblues

Het boek Ruitjesblues is geschreven door Jan Beuving. De oorspronkelijke releasedatum was 17 oktober 2023.

Het boek Ruitjesblues is te koop als Paperback.

Ruitjesblues bestaat uit 240 pagina’s. 

Ruitjesblues is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken