1. Engelse boeken
  2. Rumi’S Little Book of Life

Rumi'S Little Book of Life

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Rumi'S Little Book of Life is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 224 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781571746894. 

Specificaties Rumi'S Little Book of Life

HoofdauteurRumi
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum20 januari 2013

Omschrijving van Rumi'S Little Book of Life

Ontdek Rumi's Kleine Boek van het Leven, een waardevolle schat van poëzie die voorheen niet beschikbaar was in het Engels, maar nu vertaald is door moedertaalsprekers van het Perzisch. Dit prachtige boek neemt je mee op een betoverende reis door de diepe wijsheid en tijdloze schoonheid van Rumi's gedichten. In Rumi's Kleine Boek van het Leven vind je een verzameling van betekenisvolle en inspirerende gedichten die je hart zullen raken. De vertalingen zijn met zorg en liefde gedaan door deskundige vertalers, zodat de essentie en poëtische kracht van Rumi's woorden behouden blijven. Elke pagina is doordrenkt met gevoelens van liefde, spiritualiteit en de zoektocht naar betekenis in het leven. Dit boek is niet alleen een genot om te lezen, maar ook een prachtig cadeau voor vrienden en dierbaren. Het is een waardevolle toevoeging aan je boekenplank en een bron van inspiratie voor elke dag. Laat je meevoeren door de magie van Rumi's woorden en ontdek de diepere betekenis van het leven met Rumi's Kleine Boek van het Leven.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Rumi'S Little Book of Life

Het boek Rumi'S Little Book of Life is geschreven door Rumi. De oorspronkelijke releasedatum was 20 januari 2013.

Het boek Rumi'S Little Book of Life is te koop als Paperback.

Rumi'S Little Book of Life bestaat uit 224 pagina’s. 

Rumi'S Little Book of Life is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken