1. Engelse boeken
  2. Sea and Fog

Sea and Fog

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Sea and Fog is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 128 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780984459872. 

Specificaties Sea and Fog

HoofdauteurEtel Adnan
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum16 februari 2012

Omschrijving van Sea and Fog

Twee opvallende lyrische essays van meesterdichter en filosoof Etel Adnan, dat is wat je kunt verwachten van het product Sea and Fog. In deze unieke bundel neemt Adnan je mee op een intrigerende reis door haar gedachtenwereld, waarin de zee en de mist centraal staan. Met haar meesterlijke pen weet ze op poëtische wijze te filosoferen over de diepgewortelde verbinding tussen mens en natuur. De essays in Sea and Fog laten je kennismaken met het diepe inzicht en de verbeeldingskracht van Etel Adnan. Haar woorden nemen je mee naar de mysterieuze wereld van de zee en de betoverende atmosfeer van de mist. Adnan weeft haar gedachten en observaties samen tot een prachtig kunstwerk van woorden, waarbij ze subtiel reflecteert op thema's als identiteit, vergankelijkheid en de zoektocht naar betekenis. Met Sea and Fog haal je niet alleen een boek in huis, maar een kunstwerk dat je zintuigen prikkelt en je geest voedt. Laat je meevoeren door de betoverende woorden van Etel Adnan en ontdek de diepte van haar gedachtenwereld. Dit is meer dan alleen een boek, het is een reis naar het grenzeloze universum van de menselijke geest.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Sea and Fog

Het boek Sea and Fog is geschreven door Etel Adnan. De oorspronkelijke releasedatum was 16 februari 2012.

Het boek Sea and Fog is te koop als Paperback.

Sea and Fog bestaat uit 128 pagina’s. 

Sea and Fog is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken