1. Engelse boeken
  2. Sea of Strangers

Sea of Strangers

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Sea of Strangers is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 224 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781449489892. 

Specificaties Sea of Strangers

HoofdauteurLang Leav
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum08 februari 2018

Omschrijving van Sea of Strangers

Sea of Strangers, geschreven door Lang Leav, neemt je mee op een episch nieuw avontuur dat voortborduurt op haar eerdere internationale bestsellers. Dit boek is als een oceaan vol vreemden, waarin de lezer wordt ondergedompeld in een betoverende wereld van poëzie en emotie. Lang Leav weet als geen ander de juiste snaren te raken en neemt je mee op een reis vol ontdekkingen en verrassingen. In Sea of Strangers ontvouwt zich een nieuw universum van woorden en gevoelens. Met haar kenmerkende stijl weet Lang Leav de lezer te betoveren en te raken tot in het diepst van hun ziel. De verhalen en gedichten in dit boek nemen je mee op een reis door onbekend terrein, waarin de schoonheid van de menselijke ervaring centraal staat. Laat je meevoeren op de golven van Sea of Strangers en ontdek een wereld vol emotie, verlangen en verwondering. Dit boek is een must-have voor liefhebbers van poëzie en biedt een unieke kijk op het leven en de liefde. Of je nu een avontuurlijke ziel bent of gewoon wilt genieten van prachtige woorden, Sea of Strangers zal je hart veroveren en je ziel verwarmen. Bereid je voor op een literaire ontdekkingsreis die je niet snel zult vergeten.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Sea of Strangers

Het boek Sea of Strangers is geschreven door Lang Leav. De oorspronkelijke releasedatum was 08 februari 2018.

Het boek Sea of Strangers is te koop als Paperback.

Sea of Strangers bestaat uit 224 pagina’s. 

Sea of Strangers is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken