1. Engelse boeken
  2. Selected Poems Cummings

Selected Poems Cummings

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Selected Poems Cummings is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 128 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780571089864. 

Specificaties Selected Poems Cummings

HoofdauteurE.E. Cummings
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum08 augustus 1977

Omschrijving van Selected Poems Cummings

Deze selectie, gemaakt door E.E. Cummings zelf, uit elf boeken met gedichten vormt een uitgebreide kennismaking met zijn werk. Cummings, een van de meest invloedrijke Amerikaanse dichters van de 20e eeuw, staat bekend om zijn unieke schrijfstijl en experimentele benadering van taal. Met 'Selected Poems Cummings' krijg je de mogelijkheid om zijn meest geliefde en bekende gedichten te ontdekken. Deze prachtig vormgegeven bundel bevat een verzameling van Cummings' meest betoverende en ontroerende poëzie. Van zijn speelse en lyrische liefdesgedichten tot zijn krachtige politieke stukken, elk gedicht weerspiegelt Cummings' ongeëvenaarde creativiteit en verbeeldingskracht. Deze editie bevat ook een exclusieve inleiding waarin Cummings zijn eigen gedachtegang achter de selectie van de gedichten deelt. Hierdoor krijg je een diepgaand inzicht in de inspiratie en het artistieke proces van deze toonaangevende dichter. Met 'Selected Poems Cummings' haal je niet alleen een meesterwerk van de poëzie in huis, maar ook een waardevol stukje literaire geschiedenis. Laat je betoveren door de woorden van E.E. Cummings en ontdek de kracht van zijn taal.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Selected Poems Cummings

Het boek Selected Poems Cummings is geschreven door E.E. Cummings. De oorspronkelijke releasedatum was 08 augustus 1977.

Het boek Selected Poems Cummings is te koop als Paperback.

Selected Poems Cummings bestaat uit 128 pagina’s. 

Selected Poems Cummings is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken