1. Engelse boeken
  2. Selected Poems Sylvia Plath

Selected Poems Sylvia Plath

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Selected Poems Sylvia Plath is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 96 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780571135868. 

Specificaties Selected Poems Sylvia Plath

HoofdauteurSylvia Plath
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum03 maart 2003

Omschrijving van Selected Poems Sylvia Plath

Met de geselecteerde gedichten van Sylvia Plath haal je een waar kunstwerk in huis. Sylvia Plath is een van de meest invloedrijke stemmen in de poëzie van de twintigste eeuw. Deze bundel bevat gedichten uit Sylvia Plath's vier verzamelingen Ariel, The Colossus, Crossing the Water en Winter Trees, en omvat vele van haar meest gevierde werken, zoals 'Daddy', 'Lady Lazarus' en 'Wuthering Heights'. Deze verzameling gedichten neemt je mee op een emotionele reis, waarbij Plath's unieke stijl en diepzinnige thema's je zullen betoveren. Haar woorden nemen je mee naar de diepste uithoeken van het menselijk bestaan, waar liefde, pijn, verlies en verlangen samenkomen. De gedichten zijn doordrenkt van Plath's intense emoties en geven een krachtige kijk op de binnenwereld van een getalenteerde dichteres. Met de Selected Poems Sylvia Plath heb je de mogelijkheid om een stukje literaire geschiedenis in handen te hebben. Deze bundel biedt een uitgebreide selectie van Plath's werk en is een must-have voor liefhebbers van poëzie en kunst. Of je nu al bekend bent met het werk van Sylvia Plath of haar poëzie voor het eerst ontdekt, deze verzameling zal je zeker betoveren en inspireren. Waan je in de intieme wereld van Sylvia Plath en laat je raken door haar tijdloze woorden.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Selected Poems Sylvia Plath

Het boek Selected Poems Sylvia Plath is geschreven door Sylvia Plath. De oorspronkelijke releasedatum was 03 maart 2003.

Het boek Selected Poems Sylvia Plath is te koop als Paperback.

Selected Poems Sylvia Plath bestaat uit 96 pagina’s. 

Selected Poems Sylvia Plath is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken