1. Engelse boeken
  2. Selected Poems

Selected Poems

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Selected Poems is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 830 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780140424508. 

Specificaties Selected Poems

HoofdauteurLord Byron
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum24 november 2005

Omschrijving van Selected Poems

"Selected Poems" neemt je mee op een reis door de bruisende wereld van de beroemde dichter Lord Byron. Deze bundel bevat een verzameling van zijn meest gedurfde en excentrieke gedichten uit het romantische tijdperk. Lord Byron, die door een van zijn minnaressen, Lady Caroline Lamb, werd beschreven als 'gek, slecht en gevaarlijk om te kennen', was een ware romanticus. Zijn flamboyante, charismatische en briljante persoonlijkheid maakte hem bijna even berucht als zijn literaire werk. De gedichten in deze bundel belichamen de rebelse geest van Lord Byron. Ze variëren van hartstochtelijke liefdesgedichten zoals 'Aan Caroline' en 'Aan de Vrouw', tot de satirische 'English Bards and Scotch Reviewers', zijn exotische Oosterse verhalen en het kleurrijke verhaal van 'Childe Harold's Pilgrimage'. Dit laatste werk maakte hem van de ene op de andere dag beroemd en gaf geboorte aan het concept van de droevige Byronic-held. Maar deze bundel gaat verder dan alleen zijn bekende werken. Naast de iconische gedichten bevat "Selected Poems" ook minder bekende pareltjes uit Lord Byron's oeuvre. Duik in de diepte van zijn gedachten en ontdek nieuwe facetten van zijn genialiteit. Of je nu een liefhebber bent van romantische poëzie of gewoon op zoek bent naar een meeslepende literaire ervaring, deze bundel zal je ongetwijfeld betoveren met zijn rijkdom aan emotie, verbeeldingskracht en ongeëvenaarde artistieke.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Selected Poems

Het boek Selected Poems is geschreven door Lord Byron. De oorspronkelijke releasedatum was 24 november 2005.

Het boek Selected Poems is te koop als Paperback.

Selected Poems bestaat uit 830 pagina’s. 

Selected Poems is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken