1. Engelse boeken
  2. Self Love Poetry

Self Love Poetry

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Self Love Poetry is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 208 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781524871222. 

Specificaties Self Love Poetry

HoofdauteurMelody Godfred
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum03 maart 2022

Omschrijving van Self Love Poetry

Lezers hebben haar werk levensveranderend, pandemische geneeskunde en onderdeel van mijn dagelijkse ritueel genoemd. Oprah Magazine en de Today Show hebben haar werk uitgelicht vanwege haar tijdige, opbeurende wijsheid. Nu deelt Self Love-filosoof Melody Godfred haar eerste dichtbundel, Self Love Poetry: Voor Denkers en Gevoeligen, een verzameling van 200 prikkelende en hartverwarmende gedichten over zelfliefde. In Self Love Poetry verkent Godfred concepten zoals authenticiteit, overgave, veerkracht, dankbaarheid, geloven in jezelf en natuurlijk liefde, door middel van 100 paren gedichten, elk gewijd aan een centraal thema. Aan de linkerkant van het boek bevinden zich denker-gedichten die de analytische, meer letterlijke, linkerkant van de hersenen verlichten, en aan de rechterkant bevinden zich gevoel-gedichten die spreken tot de creatieve, meer emotionele rechterkant van de hersenen. Gecombineerd laten de gedichten de geest, het lichaam en de ziel oplichten door middel van een volledig unieke poëzie-ervaring die ons allemaal inspireert om alle delen van onszelf te omarmen. Deze krachtige poëziebundel zal je niet alleen aansporen om te denken en te voelen, maar zal je ook laten voelen dat je gezien wordt en je laten zien hoe je moet. De gedichten in Self Love Poetry zijn geschreven met een diepgaand begrip van de menselijke ervaring en bieden lezers een diepere verbinding met zichzelf. Elk gedicht.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Self Love Poetry

Het boek Self Love Poetry is geschreven door Melody Godfred. De oorspronkelijke releasedatum was 03 maart 2022.

Het boek Self Love Poetry is te koop als Paperback.

Self Love Poetry bestaat uit 208 pagina’s. 

Self Love Poetry is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken