1. Engelse boeken
  2. Serenity

Serenity

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Serenity is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 144 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781524871031. 

Specificaties Serenity

HoofdauteurF.S. Yousaf
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum09 juni 2022

Omschrijving van Serenity

Serenity is een product dat op subtiele wijze de krachtige strijd tussen angst en moed weet vast te leggen. Met een zachte stem weet het product moeiteloos de diepgewortelde emoties die in ons allen leven te vertolken. Laat je meevoeren naar een wereld waarin rust en kalmte samengaan met innerlijke kracht en vastberadenheid. Het ontwerp van Serenity is verfijnd en elegant, met een vleugje mysterie dat je nieuwsgierigheid prikkelt. Dit product is met zorg vervaardigd om de perfecte balans te creëren tussen schoonheid en betekenis. Serenity nodigt je uit om je innerlijke angsten te omarmen en tegelijkertijd de moed te vinden om je dromen na te jagen. Met Serenity haal je niet alleen een prachtig kunstwerk in huis, maar ook een symbool van persoonlijke groei en veerkracht. Laat je inspireren door de subtiele boodschap die dit product uitdraagt en ontdek de kracht die in jou schuilt. Serenity zal je eraan herinneren dat angst en moed onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en dat je, door je angsten te overwinnen, de weg vrijmaakt voor persoonlijke transformatie en innerlijke rust.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Serenity

Het boek Serenity is geschreven door F.S. Yousaf. De oorspronkelijke releasedatum was 09 juni 2022.

Het boek Serenity is te koop als Paperback.

Serenity bestaat uit 144 pagina’s. 

Serenity is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken