1. Engelse boeken
  2. Serious Concerns

Serious Concerns

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Serious Concerns is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 96 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780571352333. 

Specificaties Serious Concerns

HoofdauteurWendy Cope
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum05 september 2019

Omschrijving van Serious Concerns

Faber 90ste Verjaardag Editie van Cope's bestverkopende verzameling gedichten - Serieuze Bezorgdheden. Deze exclusieve jubileumeditie is een eerbetoon aan de bekende dichteres Cope en haar ongeëvenaarde talent om de ziel te raken met haar poëzie. Met Serieuze Bezorgdheden presenteert Faber een prachtig samengestelde selectie van Cope's meest ontroerende en diepgaande gedichten, die de lezer meenemen op een emotionele reis door de menselijke ervaring. Deze speciale editie is ontworpen ter ere van het 90-jarige bestaan van Faber, een gerenommeerde uitgeverij die al generaties lang literaire meesterwerken heeft gepubliceerd. Met een elegante hardcover en verfijnde typografie is dit boek niet alleen een kunstwerk op zich, maar ook een tijdloos collector's item dat elke boekenplank zal sieren. De gedichten in Serieuze Bezorgdheden zijn zorgvuldig gekozen om de lezers te betoveren met hun diepgaande thema's, variërend van liefde en verlies tot identiteit en maatschappelijke kwesties. Duik in de diepte van Cope's gedachten en laat je meeslepen door haar betoverende woorden. Of je nu een gepassioneerde poëzieliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een inspirerende en ontroerende leeservaring, Serieuze Bezorgdheden zal je zeker niet teleurstellen. Deze exclusieve 90ste verjaardag editie is een eerbetoon aan de kracht van poë.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Serious Concerns

Het boek Serious Concerns is geschreven door Wendy Cope. De oorspronkelijke releasedatum was 05 september 2019.

Het boek Serious Concerns is te koop als Hardcover.

Serious Concerns bestaat uit 96 pagina’s. 

Serious Concerns is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken