1. Nederlandse boeken
  2. Shakespeares sonnetten

Shakespeares sonnetten

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Shakespeares sonnetten is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 464 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789025312343. 

Specificaties Shakespeares sonnetten

HoofdauteurWilliam Shakespeare
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum15 september 2020

Omschrijving van Shakespeares sonnetten

Deze fonkelende nieuwe vertaling van Shakespeares sonnetten, genaamd "Shakespeares sonnetten", brengt de grootsheid van de beroemde dichter tot leven. Bas Belleman heeft met meesterlijke precisie laten zien waarom Shakespeare wordt beschouwd als de grootste dichter aller tijden. De 154 sonnetten in deze bundel zijn nooit meer overtroffen en bevatten een ongeëvenaarde combinatie van vulgaire en diepzinnige elementen. Ze nemen je mee op een reis door duisternis en helderheid, liefde en seks, wanhoop en waanzin. Deze gedichten dienen niet alleen als bekentenissen, maar ook als radicale experimenten die de grenzen van de poëzie verleggen. Met deze vertaling krijg je de kans om de intensiteit en de schoonheid van Shakespeares sonnetten in al hun glorie te ervaren. Laat je betoveren door de krachtige emoties en de verbluffende taalvaardigheid van deze meesterwerken. Of je nu een fan bent van Shakespeare of op zoek bent naar nieuwe literaire ontdekkingen, "Shakespeares sonnetten" is een absolute must-have voor elke poëzieliefhebber.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Shakespeares sonnetten

Het boek Shakespeares sonnetten is geschreven door William Shakespeare. De oorspronkelijke releasedatum was 15 september 2020.

Het boek Shakespeares sonnetten is te koop als Paperback.

Shakespeares sonnetten bestaat uit 464 pagina’s. 

Shakespeares sonnetten is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken