1. Engelse boeken
  2. Shatter Me Series 4Book Box Set Books 14

Shatter Me Series 4Book Box Set Books 14

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Shatter Me Series 4Book Box Set Books 14 is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 1840 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780062899729. 

Specificaties Shatter Me Series 4Book Box Set Books 14

HoofdauteurTahereh Mafi
Taal               Engels
BindwijzeBoxset paperback
Oorspronkelijke releasedatum02 april 2019

Omschrijving van Shatter Me Series 4Book Box Set Books 14

Voor het eerst zijn de eerste vier romans uit de Shatter Me-serie van Tahereh Mafi (Shatter Me, Unravel Me, Ignite Me en Restore Me) beschikbaar als één verzamelboxset in paperback. Deze boxset is een absolute must-have voor liefhebbers van spannende dystopische verhalen en meeslepende romantiek. Duik in de intrigerende wereld van Juliette Ferrars, een jonge vrouw met de kracht om met één aanraking iemand te doden. In deze bloedstollende serie volgen we Juliette terwijl ze worstelt met haar buitengewone gave en haar zoektocht naar vrijheid en liefde. Elk boek in de set neemt je mee op een adembenemende reis vol plotwendingen, emoties en onvergetelijke personages. Deze boxset is een prachtige toevoeging aan elke boekenverzameling en biedt urenlang leesplezier. Met de scherpe en meeslepende schrijfstijl van Tahereh Mafi zal deze serie je vanaf de eerste pagina vastgrijpen en niet meer loslaten. Mis deze kans niet om de complete Shatter Me-serie in één handige boxset te hebben en geniet van een onvergetelijke leeservaring vol spanning, avontuur en romantiek!

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Shatter Me Series 4Book Box Set Books 14

Het boek Shatter Me Series 4Book Box Set Books 14 is geschreven door Tahereh Mafi. De oorspronkelijke releasedatum was 02 april 2019.

Het boek Shatter Me Series 4Book Box Set Books 14 is te koop als Boxset paperback.

Shatter Me Series 4Book Box Set Books 14 bestaat uit 1840 pagina’s. 

Shatter Me Series 4Book Box Set Books 14 is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken