1. Nederlandse boeken
  2. Sinterklaas

Sinterklaas

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Sinterklaas is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 233 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789041740663. 

Specificaties Sinterklaas

HoofdauteurJan de Bas
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum13 november 2009

Omschrijving van Sinterklaas

Sinterklaas, ook wel bekend als de Goedheiligman, is een betoverend moment van het jaar waarop de kunst van dichten tot leven komt. Iedereen, jong en oud, streeft ernaar om de meest prachtige rijmpjes op papier te toveren. Maar wist je dat Sinterklaas niet alleen bekend staat om zijn geschenken, maar ook om zijn liefde voor poëzie? In de wereld van de poëzie zijn er talloze gedichten te vinden die speciaal voor Sinterklaas zijn geschreven. Van grappige en luchtige versjes tot ontroerende en diepzinnige rijmen, deze gedichten vangen de magie van het Sinterklaasfeest perfect. Met Sinterklaas als inspiratiebron, kun je zelf ook de pen oppakken en jouw eigen creatieve meesterwerkjes creëren. Laat je fantasie de vrije loop en breng jouw gevoelens en gedachten tot uiting in de vorm van poëzie. Verbaas je geliefden en vrienden met unieke en persoonlijke gedichten die recht uit jouw hart komen. Sinterklaas is niet alleen een tijd van cadeaus en lekkernijen, maar ook een tijd waarin we samen de schoonheid van taal en expressie vieren. Dus zet je gedachten op papier en laat de magie van Sinterklaas jouw poëtische talenten onthullen.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Sinterklaas

Het boek Sinterklaas is geschreven door Jan de Bas. De oorspronkelijke releasedatum was 13 november 2009.

Het boek Sinterklaas is te koop als Paperback.

Sinterklaas bestaat uit 233 pagina’s. 

Sinterklaas is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken