1. Engelse boeken
  2. Sir Gawain and theKnight

Sir Gawain and theKnight

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Sir Gawain and theKnight is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 256 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780008433932. 

Specificaties Sir Gawain and theKnight

HoofdauteurChristopher Tolkien
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum29 april 2021

Omschrijving van Sir Gawain and theKnight

Deze slimme nieuwe paperback editie bevat de volledig herziene tekst van drie middeleeuwse Engelse gedichten, vertaald door Tolkien voor de moderne lezer en boordevol romantiek, tragedie, liefde, passie en eer. Het is voorzien van prachtig versierde tekst en bevat als bonus de volledige versie van Tolkien's veelgeprezen lezing over Sir Gawain. Duik in de betoverende wereld van Sir Gawain en de Ridder met deze prachtige paperback editie. Geniet van de meeslepende verhalen die de lezer meenemen op een reis vol avontuur, emotie en ethische dilemma's. Of je nu een fan bent van middeleeuwse literatuur of gewoon op zoek bent naar een meeslepend verhaal, dit boek zal je zeker bekoren. Deze editie biedt niet alleen de volledig herziene tekst van de gedichten, maar ook een speciale bonus: de complete versie van Tolkien's beroemde lezing over Sir Gawain. Verrijk je leeservaring met de diepgaande inzichten van de auteur en ontdek de achtergrond en betekenis van deze tijdloze verhalen. Met een prachtig vormgegeven tekst en een meeslepende inhoud is dit boek een must-have voor elke liefhebber van klassieke literatuur.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Sir Gawain and theKnight

Het boek Sir Gawain and theKnight is geschreven door Christopher Tolkien. De oorspronkelijke releasedatum was 29 april 2021.

Het boek Sir Gawain and theKnight is te koop als Paperback.

Sir Gawain and theKnight bestaat uit 256 pagina’s. 

Sir Gawain and theKnight is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken