1. Nederlandse boeken
  2. Slapen met draken

Slapen met draken

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Slapen met draken is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 32 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789000357277. 

Specificaties Slapen met draken

HoofdauteurDebi Gliori
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum10 januari 2018

Omschrijving van Slapen met draken

Slapen met draken is een betoverend prentenboek dat je meeneemt op een unieke reis door de donkerste krochten van de menselijke geest. Geschikt voor zowel jonge lezers als volwassenen, biedt dit boek een intieme en ontroerende kijk op de ervaring van depressie. Debi Gliori, een ware expert op dit gebied, brengt deze complexe emotie tot leven met haar verbluffende illustraties en prachtige teksten. In Slapen met draken word je ondergedompeld in een wereld waarin draken symbool staan voor de zware last van depressie. Gliori neemt je mee op een reis door de innerlijke worstelingen en duistere gedachten die gepaard gaan met deze aandoening. Haar illustraties zijn zowel angstaanjagend als fascinerend en weten op indringende wijze de pijn en eenzaamheid van depressie over te brengen. Dit boek gaat echter verder dan alleen het tonen van de duisternis. Het biedt ook een boodschap van hoop en veerkracht, waarin de kracht van liefde, begrip en zelfacceptatie centraal staat. Slapen met draken is niet zomaar een prentenboek, het is een emotionele rollercoaster die je aan het denken zet en je hart raakt. Dompel jezelf onder in dit meesterwerk en ontdek de kracht van de menselijke geest om te overwinnen.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Slapen met draken

Het boek Slapen met draken is geschreven door Debi Gliori. De oorspronkelijke releasedatum was 10 januari 2018.

Het boek Slapen met draken is te koop als Hardcover.

Slapen met draken bestaat uit 32 pagina’s. 

Slapen met draken is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken