1. Engelse boeken
  2. Sonnets A Lovers Complaint

Sonnets A Lovers Complaint

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Sonnets A Lovers Complaint is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 175 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780141192574. 

Specificaties Sonnets A Lovers Complaint

HoofdauteurWilliam Shakespeare
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum01 oktober 2009

Omschrijving van Sonnets A Lovers Complaint

Deel uitmakend van de "Clothbound Classics" serie, verzamelt deze titel sonnetten van Shakespeare die zich bezighouden met eeuwige onderwerpen zoals liefde en ontrouw, herinnering en sterfelijkheid, en de verwoesting veroorzaakt door de tijd. En alsof dat nog niet genoeg is, bevat het ook het sonnet "A Lover's Complaint", waarin een jonge vrouw wordt gehoord die haar verraad door een harteloze verleider betreurt. Deze prachtige uitgave van Sonnetten A Lovers Complaint is niet alleen een eerbetoon aan Shakespeare's meesterwerk, maar ook een visueel kunstwerk op zich. Het boek is gebonden in een stijlvolle stoffen omslag en is een waardevolle toevoeging aan elke boekenkast. Elke pagina is gedrukt op hoogwaardig papier en is voorzien van prachtige illustraties die de diepgaande emoties van de sonnetten weerspiegelen. Of je nu een liefhebber bent van klassieke literatuur of gewoon op zoek bent naar een uniek cadeau, deze uitgave is een absolute must-have. Ontdek de tijdloze schoonheid van Shakespeare's sonnetten en dompel jezelf onder in de wereld van liefde, verlangen en hartzeer. Met Sonnetten A Lovers Complaint haal je een meesterwerk in huis dat je keer op keer zal betoveren en inspireren.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Sonnets A Lovers Complaint

Het boek Sonnets A Lovers Complaint is geschreven door William Shakespeare. De oorspronkelijke releasedatum was 01 oktober 2009.

Het boek Sonnets A Lovers Complaint is te koop als Paperback.

Sonnets A Lovers Complaint bestaat uit 175 pagina’s. 

Sonnets A Lovers Complaint is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken