1. Engelse boeken
  2. Station Eleven

Station Eleven

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Station Eleven is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 384 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781447268970. 

Specificaties Station Eleven

HoofdauteurEmily St. John Mandel
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum01 januari 2015

Omschrijving van Station Eleven

Station Eleven is een geweldige roman die boven alle andere uitsteekt. Het is prachtig geschreven en op een wonderbaarlijke manier elegisch. Een boek dat ik lang zal herinneren en steeds opnieuw zal oppakken, aldus George R. R. Martin, auteur van Game of Thrones. Deze New York Times-bestseller heeft de prestigieuze Arthur C. Clarke Award gewonnen en stond op de longlist voor de Baileys Women's Prize for Fiction. Het boek was tevens finalist voor de National Book Awards en de PEN/Faulkner Award. Station Eleven, geschreven door Emily St. John Mandel, biedt een gedurfde visie op een dystopische toekomst die angstaanjagend realistisch is. Het is een perfect boek voor liefhebbers van Margaret Atwood's The Handmaid's Tale. In het verhaal gaat bijna alles verloren door een ineenstorting, bijna iedereen verdwijnt. Toch is er nog steeds schoonheid te vinden. Op een besneeuwde avond sterft de beroemde acteur Arthur Leander op het podium tijdens zijn rol van zijn leven. Diezelfde avond bereikt een dodelijk virus Noord-Amerika. De wereld zal nooit meer hetzelfde zijn. Twintig jaar later speelt Kirsten, een actrice van het Reizende Symfonieorkest, Shakespeare in de nederzettingen die zijn ontstaan na de ineenstorting. Maar dan wordt haar nieuwgevonden hoop bedreigd. Als de beschaving.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Station Eleven

Het boek Station Eleven is geschreven door Emily St. John Mandel. De oorspronkelijke releasedatum was 01 januari 2015.

Het boek Station Eleven is te koop als Paperback.

Station Eleven bestaat uit 384 pagina’s. 

Station Eleven is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken