1. Nederlandse boeken
  2. Stilgezet

Stilgezet

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Stilgezet is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 48 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789090372532. 

Specificaties Stilgezet

HoofdauteurMarieke Schoenmakers
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum16 juni 2023

Omschrijving van Stilgezet

Marieke Schoenmakers heeft een moeilijke tijd gehad sinds haar coronabesmetting. Ze voelt zich voortdurend moe en overprikkeld, waardoor ze zich genoodzaakt voelt om zich af te sluiten van alles wat voorheen haar identiteit vormde. Haar werk, haar sociale leven en zelfs gedeeltelijk haar gezin. In de onzekere maanden die volgen, begint ze steeds meer van zichzelf te verliezen. Maar deze periode is niet alleen maar negatief. Langzaam maar zeker ontdekt ze dat ziek zijn haar ook iets te bieden heeft; momenten van reflectie en de mogelijkheid om los te laten wat haar niet langer dient. Het product "Stilgezet" is geïnspireerd op Marieke's verhaal en biedt een unieke ervaring voor mensen die hetzelfde meemaken. Het is een kunstzinnig boek dat de lezer meeneemt op een emotionele reis door Marieke's innerlijke wereld. Het boek is prachtig geïllustreerd en bevat persoonlijke verhalen, gedichten en reflecties die Marieke heeft geschreven tijdens haar herstelproces. Door het lezen van "Stilgezet" kunnen mensen in dezelfde situatie zich begrepen voelen en zich realiseren dat ze niet alleen zijn. Het boek biedt troost en hoop, en inspireert lezers om hun eigen weg naar herstel te vinden. Daarnaast bevat het boek ook praktische tips en adviezen voor het omgaan met de symptomen van langdurige ziekte en het bewaken van de eigen grenzen. Met "Stilgezet" willen we een stem.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Stilgezet

Het boek Stilgezet is geschreven door Marieke Schoenmakers. De oorspronkelijke releasedatum was 16 juni 2023.

Het boek Stilgezet is te koop als Paperback.

Stilgezet bestaat uit 48 pagina’s. 

Stilgezet is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken