1. Nederlandse boeken
  2. Stille kracht

Stille kracht

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Stille kracht is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 91 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789020998153. 

Specificaties Stille kracht

HoofdauteurWillem Wilmink
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum01 mei 2011

Omschrijving van Stille kracht

De langverwachte opvolger van de succesvolle bundel 'Het beloofde land' is eindelijk hier onder de naam 'Stille kracht'. Deze warme bundel bevat prachtige, kleurrijke schilderijen van de internationaal gewaardeerde kunstenaar Ton Schulten, gecombineerd met de meeslepende gedichten van de bekende dichter Willem Wilmink. Net zoals in 'Het beloofde land', ontstaat er een bijna vanzelfsprekende synergie tussen de kunstwerken en de verzen, die beide afkomstig zijn van twee getalenteerde Twentenaren. In 'Stille kracht' staat de fascinatie voor de kracht van kleur en licht centraal, zowel in woord als beeld. Ton Schulten en Willem Wilmink hebben zich volledig laten inspireren door de effecten van kleur en licht, en dit is duidelijk te zien in hun creaties. Ze verwonderen zich over de magische invloed die kleur en licht kunnen hebben en worden er oprecht gelukkig van. Deze bundel is niet alleen een visueel en poëtisch genot, maar ook een viering van de kracht die kunst kan hebben op onze emoties en gemoedstoestand. Deze bijzondere bundel bevat ook een inleiding van kunstrecensent Wim van der Beek, die de lezers meeneemt in de betoverende wereld van 'Stille kracht'. Met zijn expertise en inzicht biedt hij een dieper begrip van de kunstwerken en gedichten die in deze bundel zijn samengebracht. 'Stille kracht' is een absolute must.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Stille kracht

Het boek Stille kracht is geschreven door Willem Wilmink. De oorspronkelijke releasedatum was 01 mei 2011.

Het boek Stille kracht is te koop als Hardcover.

Stille kracht bestaat uit 91 pagina’s. 

Stille kracht is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken