1. Engelse boeken
  2. Stungh Love Poems Fragments Sappho

Stungh Love Poems Fragments Sappho

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Stungh Love Poems Fragments Sappho is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 95 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780140455571. 

Specificaties Stungh Love Poems Fragments Sappho

HoofdauteurSappho
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum06 augustus 2009

Omschrijving van Stungh Love Poems Fragments Sappho

150 jaar na de Ilias van Homerus leefde Sappho op het eiland Lesbos, ten westen van de kust van Turkije. Er is weinig overgebleven van haar geschriften, waarvan wordt gezegd dat ze negen papyrusrollen hebben gevuld in de grote bibliotheek van Alexandrië, zo'n 500 jaar na haar dood. Dit boek beslaat de overgebleven teksten die bestaan uit een gefragmenteerde verzameling lyrische poëzie. Stungh Love Poems Fragments Sappho is een meeslepende bundel die je meeneemt in de wereld van Sappho's poëzie. Deze verzen zijn als puzzelstukjes die je uitnodigen om de schoonheid en diepgang van haar werk te ontdekken. Elk fragment is een kostbaar overblijfsel van haar creatieve geest en biedt een glimp van haar unieke talent. Blader door de pagina's en laat je betoveren door de sensuele en gepassioneerde woorden die Sappho gebruikte om de liefde en het verlangen te beschrijven. Met haar elegante en meeslepende stijl weet ze je mee te slepen naar het oude Griekenland en laat ze je voelen wat het betekent om mens te zijn, om lief te hebben en om verloren te raken in emotie. Stungh Love Poems Fragments Sappho is een eerbetoon aan een van de grootste dichteressen uit de oudheid. Het is een boek dat je niet alleen leest, maar dat je beleeft. Met elke bladzijde voel je de kracht van Sappho's woorden en raak je dieper verb.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Stungh Love Poems Fragments Sappho

Het boek Stungh Love Poems Fragments Sappho is geschreven door Sappho. De oorspronkelijke releasedatum was 06 augustus 2009.

Het boek Stungh Love Poems Fragments Sappho is te koop als Paperback.

Stungh Love Poems Fragments Sappho bestaat uit 95 pagina’s. 

Stungh Love Poems Fragments Sappho is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken