1. Engelse boeken
  2. Sylvanian Family

Sylvanian Family

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Sylvanian Family is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 34 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781913268114. 

Specificaties Sylvanian Family

HoofdauteurSummer Young
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum30 juli 2020

Omschrijving van Sylvanian Family

De Sylvanian Family is een betoverende speelset die kinderen de mogelijkheid biedt om zich onder te dompelen in een wereld vol avontuur en fantasie. Met deze set kunnen kinderen een unieke miniatuurwereld creëren, waarin ze een glimp kunnen opvangen van het dagelijks leven van de schattige Sylvanian Family. De set bestaat uit een prachtig gedetailleerd familiehuis, compleet met een tuin vol kleurrijke bloemen en een sfeervol terras. Binnenin het huis kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten en de kamers inrichten met meubels en accessoires. Met de bijgeleverde familie van schattige dierenfiguren kunnen kinderen allerlei avonturen bedenken en naspelen. Wat deze speelset echt bijzonder maakt, is de gedetailleerde en realistische vormgeving. Elk figuurtje is zorgvuldig vormgegeven en tot in de kleinste details afgewerkt. De set stimuleert de creativiteit en het rollenspel van kinderen, terwijl ze tegelijkertijd leren over het belang van familie en samenwerking. Met de Sylvanian Family kunnen kinderen zich verliezen in een wereld vol magie en plezier. Deze speelset is niet alleen een geweldig cadeau voor kinderen, maar ook een prachtig verzamelobject voor volwassenen die nostalgische herinneringen willen ophalen aan hun eigen kindertijd. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek de betoverende wereld van de Sylvanian Family!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Sylvanian Family

Het boek Sylvanian Family is geschreven door Summer Young. De oorspronkelijke releasedatum was 30 juli 2020.

Het boek Sylvanian Family is te koop als Paperback.

Sylvanian Family bestaat uit 34 pagina’s. 

Sylvanian Family is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken