1. Nederlandse boeken
  2. Tantes zijn fantastisch

Tantes zijn fantastisch

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Tantes zijn fantastisch is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 40 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789045129648. 

Specificaties Tantes zijn fantastisch

HoofdauteurEdward van de Vendel
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum09 januari 2024

Omschrijving van Tantes zijn fantastisch

Krachtig, praktisch, avontuurlijk, beroemd of gewoonweg erg lief: ooms en tantes zijn er in allerlei soorten en maten. In deze stralende bundel stellen Edward van de Vendel en Philip Hopman je voor aan een aantal van hen. Er is een gedicht gewijd aan oudtante Toos, de koningin van de verzonken wereld. En aan oom Donny, die plotseling een nieuwe vriend krijgt. Ook tante Ava, die met haar handen met planten praat, komt aan bod. Maar er zijn ook gedichten over geheime ooms en tantes, en over een juf die je zo graag als tante zou willen hebben, zodat je geen afscheid van haar hoeft te nemen aan het einde van het schooljaar. Deze prachtige dichtbundel, genaamd "Tantes zijn fantastisch", neemt je mee op een ontdekkingsreis langs de verschillende facetten van ooms en tantes. De gedichten zijn geschreven door de getalenteerde auteur Edward van de Vendel en worden tot leven gebracht door de prachtige illustraties van Philip Hopman. Elk gedicht biedt een uniek perspectief op ooms en tantes, waardoor je wordt meegenomen in een wereld vol avontuur, liefde en verwondering. Of je nu wordt betoverd door de verhalen over oudtante Toos, die als een ware koningin regeert over haar eigen verzonken rijk, of dat je jezelf herkent in de avonturen van oom Donny en zijn nieuwe vriend, deze bundel zal je zeker betoveren. Daarnaast ontmoet je ook tante Ava, wiens magische handen pr.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Tantes zijn fantastisch

Het boek Tantes zijn fantastisch is geschreven door Edward van de Vendel. De oorspronkelijke releasedatum was 09 januari 2024.

Het boek Tantes zijn fantastisch is te koop als Hardcover.

Tantes zijn fantastisch bestaat uit 40 pagina’s. 

Tantes zijn fantastisch is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken