1. Engelse boeken
  2. Tao Te Ching

Tao Te Ching

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Tao Te Ching is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 113 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780061142666. 

Specificaties Tao Te Ching

HoofdauteurReader in Classics Stephen Mitchell
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum05 september 2006

Omschrijving van Tao Te Ching

De Tao Te Ching, nu verkrijgbaar met een unieke ISBN, is een meesterwerk dat je meeneemt op een reis van wijsheid en zelfontdekking. Dit boekomslag met een handig formaat van trade paperback, geschreven door de befaamde Stephen Mitchell, is een must-have voor elke liefhebber van filosofie en spiritualiteit. De Tao Te Ching is een papieren boek dat je onderdompelt in de diepgaande inzichten van de oude Chinese filosofie. Met zijn meesterlijke vertaling en interpretatie brengt Stephen Mitchell de tijdloze lessen van Lao Tzu tot leven. Dit boek is niet zomaar een verzameling woorden, maar een gids die je zal inspireren en uitdagen om je eigen pad van verlichting te bewandelen. Laat de Tao Te Ching je begeleiden naar een dieper begrip van de natuurlijke orde van het universum. Ontdek hoe je in harmonie kunt leven met de krachten om je heen en ervaar de rust en sereniteit die voortkomen uit het loslaten van controle. Met zijn verfijnde schrijfstijl en poëtische taalgebruik neemt Stephen Mitchell je mee op een transformerende reis, waarbij je jezelf onderweg steeds beter zult leren kennen. Bestel nu de Tao Te Ching en open de deur naar een wereld van wijsheid en inzicht. Verrijk je geest en laat je inspireren door de eeuwenoude wijsheid van de Tao. Met dit papieren boek in je handen kun je op elk moment van de dag ontsnappen aan de drukte van het moderne leven en je onder.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Tao Te Ching

Het boek Tao Te Ching is geschreven door Reader in Classics Stephen Mitchell. De oorspronkelijke releasedatum was 05 september 2006.

Het boek Tao Te Ching is te koop als Paperback.

Tao Te Ching bestaat uit 113 pagina’s. 

Tao Te Ching is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken