1. Nederlandse boeken
  2. Tao Te Tjing, het boek over vrede en vreugde

Tao Te Tjing, het boek over vrede en vreugde

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Tao Te Tjing, het boek over vrede en vreugde is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 200 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789492421951. 

Specificaties Tao Te Tjing, het boek over vrede en vreugde

HoofdauteurRoeland Schweitzer
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum10 oktober 2019

Omschrijving van Tao Te Tjing, het boek over vrede en vreugde

De Tao Te Tjing, ook wel bekend als het boek van Vrede en Vreugde, is een wijsheidsboek dat wordt beschouwd als een van de hoogtepunten van de wereldliteratuur. Dit fascinerende boek is Chinees, oud, wereldberoemd, bescheiden, instructief, spiritueel en soms zelfs onbegrijpelijk. Het werk wordt toegeschreven aan de filosoof Lao Tse, die in de zesde eeuw voor Christus de basis heeft gelegd voor de Tao. In de derde eeuw is het werk verrijkt met wijsheden van meerdere denkers. Na een grondige voorbereiding van tien jaar zijn schrijver Roeland Schweitzer en fotograaf George Burggraaff in 2013 begonnen aan hun unieke project genaamd 'KinderTao'. Dit bijzondere boek is gebaseerd op de oorspronkelijke tekst van de Tao Te Tjing, maar is speciaal geschreven voor kinderen en andere volwassenen. Het doel was om een prachtige eigentijdse hertaling te maken die toegankelijk is en de lezer meeneemt in de geest van de Tao. De Tao Te Tjing voor kinderen en andere volwassenen bevat 81 teksten over de Tao, het oerprincipe van het leven, en over Te, onze innerlijke kracht. Het is een speelse en vrije benadering van het oorspronkelijke werk, waarbij de tekst dicht bij de lezer staat. Bovendien is het boek verrijkt met prachtige natuurfoto's van George Burggraaff, die de lezer nog meer laten opgaan in de s.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Tao Te Tjing, het boek over vrede en vreugde

Het boek Tao Te Tjing, het boek over vrede en vreugde is geschreven door Roeland Schweitzer. De oorspronkelijke releasedatum was 10 oktober 2019.

Het boek Tao Te Tjing, het boek over vrede en vreugde is te koop als Hardcover.

Tao Te Tjing, het boek over vrede en vreugde bestaat uit 200 pagina’s. 

Tao Te Tjing, het boek over vrede en vreugde is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken