1. Engelse boeken
  2. The Adam of Two Edens

The Adam of Two Edens

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Adam of Two Edens is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 206 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780815607106. 

Specificaties The Adam of Two Edens

HoofdauteurMahmoud Darwish
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum30 november 2000

Omschrijving van The Adam of Two Edens

De Adam van Twee Edens is een betoverende verzameling gedichten van de Palestijnse dichter Mahmoud Darwish. Met zijn diepgaande woorden weet hij de lezer mee te nemen op een reis door dromerige reflecties en bittere verlangens naar het verloren Palestina van 1948, toen Israël werd gecreëerd. In deze prachtige bundel komen de emoties van Darwish tot leven, terwijl hij met zijn poëzie een brug slaat tussen het verleden en het heden. Elk gedicht weerspiegelt de intense gevoelens van verlies, hoop en verzet die de Palestijnse identiteit kenmerken. Van de zoete herinneringen aan een geboorteland dat niet meer bestaat, tot de schrijnende realiteit van een verdeeld volk dat blijft strijden voor vrede en rechtvaardigheid. Laat je meeslepen door de rijke woordenschat en de diepgaande betekenis van De Adam van Twee Edens. Ontdek de poëzie die de ziel streelt en de geest doet ontwaken. Een absolute must-have voor liefhebbers van literatuur, geschiedenis en de kracht van het geschreven woord.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Adam of Two Edens

Het boek The Adam of Two Edens is geschreven door Mahmoud Darwish. De oorspronkelijke releasedatum was 30 november 2000.

Het boek The Adam of Two Edens is te koop als Paperback.

The Adam of Two Edens bestaat uit 206 pagina’s. 

The Adam of Two Edens is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken