1. Engelse boeken
  2. The Arab List- Ever Since I Did Not Die

The Arab List- Ever Since I Did Not Die

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Arab List- Ever Since I Did Not Die is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 96 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780857427908. 

Specificaties The Arab List- Ever Since I Did Not Die

HoofdauteurRamy Al-Asheq
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum21 december 2021

Omschrijving van The Arab List- Ever Since I Did Not Die

"Ik heb deze teksten verzameld als iemand die lichaamsdelen verzamelt. Hier zijn de stukken van mijn lichaam, lukraak samengebracht in een papieren zak. Het lijkt op mij met al mijn waanzin en ziekte - hoe de revolutie mij volwassen heeft gemaakt, wat de oorlog in mij heeft gebroken en wat de ballingschap heeft afgesleten. De teksten verzameld in Ever Since I Did Not Die door de Syrisch-Palestijnse dichter Ramy Al-Asheq zijn een aangrijpend verslag van een noodlottige reis. Opgegroeid in een vluchtelingenkamp in Damascus, werd Al-Asheq in 2011 gevangengezet en vervolgd door het regime tijdens de Syrische revolutie. Na vrijgelaten te zijn uit de gevangenis, werd hij opnieuw gevangengenomen en opgesloten in Jordanië. Na te zijn ontsnapt uit de gevangenis, bracht hij twee jaar door in Jordanië onder een valse naam en paspoort, waarin hij een literair fellowship won dat hem in staat stelde om in 2014 naar Duitsland te reizen, waar hij nu woont en schrijft in ballingschap. Door middel van zeventien krachtige getuigenissen portretteert Ever Since I Did Not Die op levendige wijze wat het betekent om oorlog mee te maken. Op prachtige wijze verweeft het verleden met het heden en mooie herinneringen met brute ervaringen." "Dit boek is gevuld met de diepste emoties en ervaringen van een man die geconfronteerd werd met de.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Arab List- Ever Since I Did Not Die

Het boek The Arab List- Ever Since I Did Not Die is geschreven door Ramy Al-Asheq. De oorspronkelijke releasedatum was 21 december 2021.

Het boek The Arab List- Ever Since I Did Not Die is te koop als Hardcover.

The Arab List- Ever Since I Did Not Die bestaat uit 96 pagina’s. 

The Arab List- Ever Since I Did Not Die is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken