1. Engelse boeken
  2. The Asking

The Asking

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Asking is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 368 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780593535950. 

Specificaties The Asking

HoofdauteurJane Hirshfield
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum12 september 2023

Omschrijving van The Asking

De langverwachte nieuwe en geselecteerde collectie van de auteur van "enkele van de belangrijkste poëzie ter wereld vandaag" (The New York Times Magazine), onderzoekt de reikwijdte van onze gedeelde en geleende levens: onze banden van eros en verantwoordelijkheden voor de planeet; de zingende dicties en zoeklichtdimensies van perceptie; de bereidwillige onderdompeling in een bestaan dat zowel vergankelijk als geliefd is, verblindend "zelfs nu, zelfs hier". In "The Asking" verkent de auteur de essentie van menselijke ervaringen en legt hij de lezer mee op een reis door de diepten van emoties. Met een meesterlijke beheersing van woorden en beelden, creëert de auteur een poëtische wereld die zowel betoverend als ontroerend is. Van de vurige passie van eros tot de zorg voor onze planeet, dit boek raakt aan de essentiële thema's die ons als mens definiëren. Met zijn zoeklichtachtige perceptie en ongeëvenaarde taalgebruik weet de auteur de lezer te betoveren en mee te nemen naar werelden die zowel vertrouwd als onbekend zijn. "The Asking" is een verzameling diepgewortelde gedichten die de lezer uitnodigen om zich over te geven aan de prachtige complexiteit van het menselijk bestaan. Elk gedicht is doordrenkt van een krachtige en ontroerende schoonheid, waardoor je zelfs nu, zelfs hier, de betovering kunt voelen.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Asking

Het boek The Asking is geschreven door Jane Hirshfield. De oorspronkelijke releasedatum was 12 september 2023.

Het boek The Asking is te koop als Hardcover.

The Asking bestaat uit 368 pagina’s. 

The Asking is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken