1. Engelse boeken
  2. The Book of Healing

The Book of Healing

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Book of Healing is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 288 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781524867355. 

Specificaties The Book of Healing

HoofdauteurNajwa Zebian
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum17 februari 2022

Omschrijving van The Book of Healing

Nieuw in ons assortiment: Het Boek van Heling, geschreven door de bekroonde auteur, spreker en onderwijzer Najwa Zebian. Dit prachtige verzamelwerk is een must-have voor liefhebbers van poëzie en proza. Duik in de diepte van emoties en ontdek de kracht van heling door de woorden van deze gerenommeerde schrijfster. Het Boek van Heling biedt een unieke collectie van Najwa Zebian's meest geliefde gedichten en verhalen. Deze schatkamer van woorden neemt je mee op een reis door de menselijke ervaring en biedt troost, inspiratie en heling voor de ziel. Elk gedicht en elk verhaal is doordrenkt met een diep begrip van pijn, verlies en de zoektocht naar innerlijke vrede. In dit boek vind je geen oppervlakkige woorden, maar eerlijke en rauwe emoties die rechtstreeks uit het hart van de auteur komen. Najwa Zebian deelt haar persoonlijke reis van pijn en verdriet naar genezing en empowerment. Met haar unieke vermogen om de menselijke ervaring te omarmen, weet ze haar lezers te raken en te inspireren. Het Boek van Heling is meer dan alleen een verzameling gedichten en verhalen. Het is een gids voor het vinden van innerlijke kracht, het omarmen van kwetsbaarheid en het herstellen van gebrokenheid. Laat je betoveren door de woorden van Najwa Zebian en ontdek de transformerende kracht van heling door middel van literatuur.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Book of Healing

Het boek The Book of Healing is geschreven door Najwa Zebian. De oorspronkelijke releasedatum was 17 februari 2022.

Het boek The Book of Healing is te koop als Hardcover.

The Book of Healing bestaat uit 288 pagina’s. 

The Book of Healing is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken