1. Engelse boeken
  2. The Butterfly’s Burden

The Butterfly's Burden

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Butterfly's Burden is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 327 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781556592416. 

Specificaties The Butterfly's Burden

HoofdauteurMahmoud Darwish
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum18 januari 2007

Omschrijving van The Butterfly's Burden

De Vlinder's Last is een meesterwerk dat de complete tekst van Darwish's twee meest recente volledige volumes combineert. Deze worden verbonden door het verbluffende memoire-gedicht "Een Staat van Beleg". In dit prachtige werk worden liefdesgedichten, sonnetten, dagboekachtige distillaties en verweven lyrics samengebracht, waarbij oude literaire tradities worden gecombineerd met nieuwe vormen. Het hoogtepunt van het werk zijn de liefdevolle reflecties, die perfect in balans zijn met het bittere verlangen dat door de gedichten heenstroomt. De Vlinder's Last is een meeslepende verzameling waarin de lezer wordt meegenomen op een emotionele reis. De gedichten zijn doordrenkt van diepgaande betekenissen en gevoelens, en onthullen de kwetsbaarheid en kracht van de menselijke ervaring. Met een unieke mix van poëtische technieken en beeldspraak weet Darwish de lezer te raken en te betoveren. De Vlinder's Last biedt een unieke kijk op de wereld en nodigt de lezer uit om dieper na te denken over de complexiteit van liefde, verlies en verlangen. Dit is niet zomaar een verzameling gedichten, maar een literair kunstwerk dat de ziel raakt en de geest verrijkt.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Butterfly's Burden

Het boek The Butterfly's Burden is geschreven door Mahmoud Darwish. De oorspronkelijke releasedatum was 18 januari 2007.

Het boek The Butterfly's Burden is te koop als Paperback.

The Butterfly's Burden bestaat uit 327 pagina’s. 

The Butterfly's Burden is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken