1. Engelse boeken
  2. The Canterbury Tales

The Canterbury Tales

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Canterbury Tales is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 560 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780199599028. 

Specificaties The Canterbury Tales

HoofdauteurGeoffrey Chaucer
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum01 januari 2011

Omschrijving van The Canterbury Tales

"'Wie zich het beste van zijn taak kwijt, en het meest amusante en leerzame verhaal vertelt, zal een diner krijgen, betaald door ons allemaal...' In het meest ambitieuze gedicht van Chaucer, The Canterbury Tales (ca. 1387), verzamelt een groep pelgrims zich in een herberg net buiten Londen en spreken af elkaar te vermaken tijdens de reis naar Canterbury door verhalen te vertellen. De pelgrims komen uit alle lagen van de samenleving, van de kruisvaardende ridder en de stoere molenaar tot de wereldse monnik en de wellustige vrouw van Bath. Hun verhalen zijn net zo gevarieerd als de vertellers, waaronder romantiek, schunnige komedie, dierenfabels, geleerde debatten, parabels en oosterse avonturen. De resulterende verzameling geeft ons een reeks personages zo levendig dat ze vaak zijn genomen als portretten uit het echte leven, en een reeks verhalen die even hilarisch zijn in hun komedie als aangrijpend in hun tragedie. Zelfs na 600 jaar lijkt hun beschrijving van de menselijke conditie zowel fris als waar. Deze nieuwe editie van de bejubelde vertaling van David Wright bevat een nieuwe kritische inleiding en waardevolle notities van een vooraanstaande Chaucer-geleerde. OVER DE SERIE: Al meer dan." "De Canterbury Tales" is een meesterwerk van de Engelse schrijver Chaucer uit de veertiende eeuw. Het gedicht vertelt het verhaal van een groep pelgrims die bes.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Canterbury Tales

Het boek The Canterbury Tales is geschreven door Geoffrey Chaucer. De oorspronkelijke releasedatum was 01 januari 2011.

Het boek The Canterbury Tales is te koop als Paperback.

The Canterbury Tales bestaat uit 560 pagina’s. 

The Canterbury Tales is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken