1. Engelse boeken
  2. The Carrying

The Carrying

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Carrying is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 112 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781472154552. 

Specificaties The Carrying

HoofdauteurAda Limon
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum07 februari 2019

Omschrijving van The Carrying

De Carrying is een verzameling van gedichten die de kwetsbaarheid, tederheid en scherpte van het leven verkennen. Deze gedichten gaan moedig de confrontatie aan met de ambiguïteit tussen de extase van de jeugd en de gratie van acceptatie. Het is een eerlijk werk dat ons uitnodigt om de complexiteit van onze emoties en ervaringen te omarmen. De Carrying is als een geschenk dat ons in staat stelt om diep in onszelf te kijken en de diepgewortelde gevoelens en gedachten die we vaak verbergen, te verkennen. De woorden stromen als een rivier door de pagina's en nemen ons mee op een reis van zelfontdekking en reflectie. Van de vreugde van het leven tot de pijn van verlies, deze gedichten raken de essentie van wat het betekent om mens te zijn. De Carrying gaat verder dan alleen het beschrijven van ervaringen; het raakt de ziel en laat ons nadenken over de betekenis van ons bestaan. Het is een krachtig werk dat ons uitdaagt om onze angsten te confronteren en onze ware emoties te omarmen. Of je nu een liefhebber van poëzie bent of gewoon op zoek bent naar een diepgaande emotionele ervaring, De Carrying zal je zeker raken en je hart verwarmen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Carrying

Het boek The Carrying is geschreven door Ada Limon. De oorspronkelijke releasedatum was 07 februari 2019.

Het boek The Carrying is te koop als Paperback.

The Carrying bestaat uit 112 pagina’s. 

The Carrying is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken