1. Engelse boeken
  2. The Collected Poems of Audre Lorde

The Collected Poems of Audre Lorde

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Collected Poems of Audre Lorde is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 512 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780393319729. 

Specificaties The Collected Poems of Audre Lorde

HoofdauteurAudre Lorde
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum08 mei 2002

Omschrijving van The Collected Poems of Audre Lorde

Een volledige verzameling - meer dan 300 gedichten - van een van de meest invloedrijke dichters van dit land. De verzamelde gedichten van Audre Lorde laten je betoveren door haar meesterlijke woordenspel en diepgaande emoties. Deze prachtig gebonden bundel neemt je mee op een poëtische reis door de gedachtenwereld van een ware woordkunstenaar. In deze uitgebreide verzameling ontdek je de rijkdom en diversiteit van Lorde's poëzie. Met thema's variërend van liefde en identiteit tot onrecht en sociale strijd, weet ze met haar woorden de lezer diep te raken. Haar gedichten zijn als een spiegel waarin je je eigen ervaringen en emoties kunt herkennen. Door haar krachtige stem en compromisloze visie heeft Audre Lorde een blijvende invloed gehad op de literaire wereld en daarbuiten. Dit boek is niet alleen een eerbetoon aan de nalatenschap van Audre Lorde, maar ook een waardevolle toevoeging aan elke poëzieliefhebber's collectie. De zorgvuldig gekozen selectie van meer dan 300 gedichten biedt een diepgaande blik in de geest van deze visionaire dichter. Of je nu een doorgewinterde poëziekenner bent of net begint met het verkennen van dit genre, de verzamelde gedichten van Audre Lorde zullen je zeker betoveren en inspireren.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Collected Poems of Audre Lorde

Het boek The Collected Poems of Audre Lorde is geschreven door Audre Lorde. De oorspronkelijke releasedatum was 08 mei 2002.

Het boek The Collected Poems of Audre Lorde is te koop als Paperback.

The Collected Poems of Audre Lorde bestaat uit 512 pagina’s. 

The Collected Poems of Audre Lorde is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken