1. Engelse boeken
  2. The Collected Poems of Elizabeth Barretting

The Collected Poems of Elizabeth Barretting

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Collected Poems of Elizabeth Barretting is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 736 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781840225884. 

Specificaties The Collected Poems of Elizabeth Barretting

HoofdauteurElizabeth Barrett Browning
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum15 juli 2015

Omschrijving van The Collected Poems of Elizabeth Barretting

De Verzamelde Gedichten van Elizabeth Barretting is een prachtige bloemlezing van een van de grootste vrouwelijke dichters van de negentiende eeuw. Deze uitgebreide verzameling biedt een unieke kijk in het rijke literaire universum van Barretting, waarin ze met haar woorden de diepste emoties en gedachten weet te vangen. Deze bundel is een eerbetoon aan het indrukwekkende oeuvre van Elizabeth Barretting en omvat een selectie van haar meest bekende en geliefde gedichten. Van haar ontroerende liefdesverzen tot haar krachtige maatschappijkritiek, deze verzameling neemt je mee op een betoverende reis door de tijd. Elk gedicht is doordrenkt met een ongeëvenaarde gevoeligheid en een scherp observatievermogen, waardoor ze moeiteloos de complexiteit van het menselijk bestaan onthult. Met de Verzamelde Gedichten van Elizabeth Barretting krijg je niet alleen een prachtige verzameling poëzie, maar ook een inkijkje in de geest van een visionaire dichteres. De gedichten zijn zorgvuldig vertaald en voorzien van verhelderende notities die je helpen de diepere lagen van Barrettings werk te doorgronden. Of je nu een doorgewinterde poëzieliefhebber bent of net begint aan je ontdekkingsreis in de wereld van de dichtkunst, deze bundel zal je betoveren en inspireren met elke bladzijde die je omslaat.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Collected Poems of Elizabeth Barretting

Het boek The Collected Poems of Elizabeth Barretting is geschreven door Elizabeth Barrett Browning. De oorspronkelijke releasedatum was 15 juli 2015.

Het boek The Collected Poems of Elizabeth Barretting is te koop als Paperback.

The Collected Poems of Elizabeth Barretting bestaat uit 736 pagina’s. 

The Collected Poems of Elizabeth Barretting is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken