1. Engelse boeken
  2. The Complete Works of Edgar Allan Poe

The Complete Works of Edgar Allan Poe

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Complete Works of Edgar Allan Poe is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9788026878018. 

Specificaties The Complete Works of Edgar Allan Poe

HoofdauteurEdgar Allan Poe
Taal               Engels
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum09 juli 2017

Omschrijving van The Complete Works of Edgar Allan Poe

Deze collectie van Edgar Allan Poe omvat zijn complete werken: detectiveverhalen, horrorverhalen, mysteries, romans, poëzie, essays en nog veel meer. Deze editie bevat ook een uitgebreide beschrijving van het leven van de schrijver en literaire studies van zijn werken. Romanns De Vertelling van Arthur Gordon Pym van Nantucket Het Dagboek van Julius Rodman Korte verhalen De Moorden in de Rue Morgue Het Mysterie van Marie Rogêt De Gestolen Brief De Goudkever Het Duizend-en-éénste Verhaal van Scheherazade De Man in de Menigte Het Hart dat Niet Stil Kon Staan De Val van het Huis Usher Het Vat Amontillado De Zwarte Kat Het Masker van de Rode Dood De Put en de Slinger Ligeia Het Ovale Portret Een Verhaal van de Verwaarloosde Bergen Eleonora Een Droom Metzengerstein De Verliefde Berenice Morella William Wilson De Duivels van de Perversiteit Hop-Frog De Vuurtoren Mevrouw Gevonden in een Fles Een Afdaling in de Maalstroom De Feiten in de Zaak van M. Valdemar Het Ballon-Hoax Mesmerische Openbaring Een Paar Woorden met een Mummie Mystificatie De Voorbarige Begrafenis De Rechthoekige Doos De Bril Het Systeem van Dr. Tarr en Prof. Fether De. Deze prachtige verzameling van de complete werken van Edgar Allan Poe is een must-have voor liefhebbers van zijn unieke en duistere schrijfstijl. Duik in de diepten van zijn verbeelding met deze uitgebre.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Complete Works of Edgar Allan Poe

Het boek The Complete Works of Edgar Allan Poe is geschreven door Edgar Allan Poe. De oorspronkelijke releasedatum was 09 juli 2017.

Het boek The Complete Works of Edgar Allan Poe is te koop als E-book.

The Complete Works of Edgar Allan Poe bestaat uit pagina’s. 

The Complete Works of Edgar Allan Poe is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken