1. Engelse boeken
  2. The Essential Rumi

The Essential Rumi

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Essential Rumi is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 302 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780062509581. 

Specificaties The Essential Rumi

HoofdauteurJalalu'L-Din Rumi
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum28 mei 2004

Omschrijving van The Essential Rumi

De Essentiële Rumi is een meesterwerk dat ons meeneemt op een betoverende reis door het leven van Jalaluddin Rumi, een briljante geleerde en geliefde leraar. Zijn leven nam echter een radicale wending toen hij een krachtige rondtrekkende derwisj ontmoette en een nieuw niveau van spirituele verlichting bereikte. Dit boek is het resultaat van het indrukwekkende werk van de meest vooraanstaande interpretator van Rumi, en biedt de eerste allesomvattende verzameling van de blijvend populaire spirituele poëzie van deze buitengewone Soefi-mysticus. Ontdek de tijdloze schoonheid en diepgang van Rumi's woorden, die rechtstreeks uit zijn hart vloeien en de menselijke ziel raken. Met deze verzameling van betekenisvolle gedichten krijg je een uniek inzicht in Rumi's spirituele reis en zijn zoektocht naar waarheid en liefde. Elk gedicht ademt een diepe wijsheid en inspireert je om je eigen spirituele pad te verkennen en te omarmen. Met De Essentiële Rumi heb je de perfecte metgezel in handen om je te begeleiden op een innerlijke reis vol verlichting en zelfontdekking. Laat je meevoeren door de magische wereld van Rumi's poëzie en geniet van de diepgaande inzichten die hij met ons deelt. Dit boek is een waardevolle toevoeging aan elke boekenkast en een tijdloze bron van inspiratie en troost voor iedereen die verlangt naar een dieper begrip van.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Essential Rumi

Het boek The Essential Rumi is geschreven door Jalalu'L-Din Rumi. De oorspronkelijke releasedatum was 28 mei 2004.

Het boek The Essential Rumi is te koop als Hardcover.

The Essential Rumi bestaat uit 302 pagina’s. 

The Essential Rumi is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken