1. Engelse boeken
  2. The Four Chinese Classics: Tao Te Ching, Analects, Chuang Tzu,cius

The Four Chinese Classics: Tao Te Ching, Analects, Chuang Tzu,cius

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Four Chinese Classics: Tao Te Ching, Analects, Chuang Tzu,cius is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789897787379. 

Specificaties The Four Chinese Classics: Tao Te Ching, Analects, Chuang Tzu,cius

HoofdauteurLao Tseu
Taal               Engels
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum16 juni 2020

Omschrijving van The Four Chinese Classics: Tao Te Ching, Analects, Chuang Tzu,cius

Misschien wel de meest breed beïnvloedende spirituele tekst in de menselijke geschiedenis, de Tao Te Ching van Lao Tzu is de bron van het Taoïstische filosofie, dat uiteindelijk is uitgegroeid tot het Ch'an (Zen) boeddhisme. Even invloedrijk op sociaal gebied is Confucius' Analects, de bron van sociale wijsheid in China. De Chuang Tzu is het wilde en gekke proza-aanvulling op de Tao Te Ching. En met zijn filosofische verhalen voegt de Menicius diepte en complexiteit toe aan de visie van Confucius. Met de Four Chinese Classics: Tao Te Ching, Analects, Chuang Tzu en Menicius haal je een verzameling van de meest invloedrijke en tijdloze Chinese teksten in huis. Deze bundel biedt een schat aan wijsheid en inzicht, die het resultaat is van eeuwenlange filosofische en spirituele ontwikkeling in China. De Tao Te Ching biedt lezers de kans om de essentie van Taoïstische filosofie te ontdekken, terwijl de Analects een diepgaand begrip van de sociale wijsheid van Confucius biedt. De Chuang Tzu voegt een speels en excentriek element toe aan de verzameling, terwijl de Menicius de visie van Confucius verrijkt met filosofische verhalen. Of je nu geïnteresseerd bent in spirituele groei, sociale wijsheid of gewoon een fascinatie hebt voor de Chinese filosofie, de Four Chinese Classics: Tao Te Ch.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Four Chinese Classics: Tao Te Ching, Analects, Chuang Tzu,cius

Het boek The Four Chinese Classics: Tao Te Ching, Analects, Chuang Tzu,cius is geschreven door Lao Tseu. De oorspronkelijke releasedatum was 16 juni 2020.

Het boek The Four Chinese Classics: Tao Te Ching, Analects, Chuang Tzu,cius is te koop als E-book.

The Four Chinese Classics: Tao Te Ching, Analects, Chuang Tzu,cius bestaat uit pagina’s. 

The Four Chinese Classics: Tao Te Ching, Analects, Chuang Tzu,cius is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken