1. Engelse boeken
  2. The Half-Finished Heaven

The Half-Finished Heaven

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. The Half-Finished Heaven is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 144 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780241362822. 

Specificaties The Half-Finished Heaven

HoofdauteurTomas Transtromer
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum27 september 2018

Omschrijving van The Half-Finished Heaven

Gedurende zijn carrière werd Tomas Tranströmer, een dichter die als geen ander de kale isolatie van de Zweedse landschappen en zeegezichten kon aanschouwen en er iets huiveringwekkends transcendent in kon vinden, een van de essentiële mondiale stemmen van de 20e eeuw. Tegen de tijd dat hij in 2011 de Nobelprijs voor Literatuur won, was zijn lichtgevende, bijna mystieke werk vertaald in meer dan 50 talen. De bundel "Het Halfvoltooide Paradijs" brengt zijn gedichten samen, van vroege natuurgerichte werken tot latere gedichten die de reikwijdte uitbreiden naar schilderkunst, reizen, stadsleven en de invloed van technologie op de natuurlijke wereld. Doorweven met de diepe liefde van de dichter voor muziek, is deze bundel een unieke selectie uit het werk van Tranströmer. Deze selectie is ook op een diep persoonlijke manier samengesteld: de gedichten die hier zijn gekozen, zijn niet alleen de meest geliefde, maar ook degene die in de loop van Tranströmer's bijna dertig jaar durende correspondentie met zijn goede vriend en medewerker, de Amerikaanse dichter Robert Bly, zijn vertaald. Weinig namen worden sterker geassocieerd met Tranströmer en weinig mensen hebben hem zo goed begrepen. "Het Halfvoltooide Paradijs" is een eerbetoon aan de bijzondere relatie tussen Tranströmer en Bly en biedt een diepgaand inzicht in de po.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over The Half-Finished Heaven

Het boek The Half-Finished Heaven is geschreven door Tomas Transtromer. De oorspronkelijke releasedatum was 27 september 2018.

Het boek The Half-Finished Heaven is te koop als Paperback.

The Half-Finished Heaven bestaat uit 144 pagina’s. 

The Half-Finished Heaven is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken